Noutăți

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi bunatati:
 

Politica de confidențialitate

Politica de confidentialitate

Stimate partener,
 Începând cu data de 25 mai 2018 intră în vigoare Regulamentul nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE („Regulamentul” sau „GDPR”), regulament ce aduce modificări cu privire la modalitățile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

În măsura în care doriți să rămâneți informat cu privire la produsele noastre, ofertele lunare și să primiți în continuare produse si servicii  din partea societății SC CLARION SRL , cu sediul social în Campina , Str. Nicolae Balcescu 46, Județul Prahova, înregistrată la Registrul Comertului sub nr. J29/57/2000, CUI RO12589946, și după data de 25 Mai vă rugăm să citiți cu atenție informațiile de mai jos și să ne transmiteți confirmarea dumneavoastră în scris la adresa de mail deliceinternational@yahoo.com.

 

Confidentialitatea dumneavoastra este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confindentialitatii datelor personale va prezinta ce date cu caracter personal colecteaza SC CLARION SRL de la dumneavoastra, prin intermediul interactiunilor noastre, precum si modul in care utilizam datele respective si in ce scopuri .

 

SC CLARION SRL produce si comercializeaza o gama larga de  produsede cofetarie  gelaterie , patiserie si consultanta privind organizarea de evenimente ( nunti, botezuri).

Utilizarea site-urilor si produselor SC CLARION SRL reprezinta acordul dumneavoastra ca SC CLARION SRL sa adune si sa proceseze informatii personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

Puteti opta in legatura cu datele  pe care le colectam , atunci cand vi se solicita sa furnizati date cu caracter , sa refuzati. Dar daca alegeti sa nu furnizati date care sunt  necesare pentru a furniza un produs sau serviciu exista posibilitatea sa nu puteti achizitiona produsul sau serviciul respective . Din datele pe care le adunam , putem oferi informatii in functie de preferintele utilizatorului. Noi analizam preferintele consumatorilor nostrii pentru a ne perfection produsele.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra sa fie foloside de               SC CLARION SRL  in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Datele pe care le colectam pot include urmatoarele :

 

 NUMELE SI DATELE DE CONTACT . Colectam numele si prenumele dumneavoastra , adresa de e.mail , adresa postala , numnarul de telefon , date de facturare si alte date de contact similar .

Continut. Colectam informatiile pe care ni le furnizati si continutul mesajelor pe care ni le trimiteti , cum ar fi feedback-ul sau recenziile produselor , serviciilor pe care pe care le scrieti sau intrebari si informatii pe care le transmiteti serviciului de comunicare cu clientii. Atunci cand ne contactati , cum ar fi cand solicitati consultant / suport pentru informatii referitoare la produsele si serviciile noastre prin intremediul site-ului cofetariiledelice.ro–prin contact , cerere oferta , conversatiile prin telefon cu reprezentantii nostri pot fi monitorizate si inregistrate.

SC CLARION SRL foloseste datele pe care le colectam in trei scopuri de baza:

 

Pentru a ne desfasura activitatea si a furniza serviciile si produsele pe care le oferim( incluzand imbunatatirea si personalizarea acestora );

 

Pentru a trimite comunicari , inclusiv comunicari promotionale si oferte personalizate .

 

Pentru a afisa publicitate .

 

SC CLARION SRL  nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale ) fara acordul dumneavoastra , cu exceptia cazului in care avem convingerea , de buna credinta , ca legislatia ne impune acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau proprietatii SC CLARION SRL .

In aceste scopuri , combinam datele pe care le colectam pentru a va oferi o experienta mai optimizata , mai coerenta si mai personalizata .

 

FURNIZAREA PRODUSELOR .Folosim datele pentru a derula relatii comerciale cu dumneavoastra si a va oferi produsele noastre. Adesea , aceste produse includ caracteristici personalizate si recomandari care va sporesc satisfactia si adapteaza automat experientele produsului pe baza datelor pe care le avem despre preferintele , interesele si locatia dumneavoastra .

 

CONSULTANTA PENTRU CLIENTI . Folosim datele pentru a identifica problemele seviciilor si produselor , a  identifica nevoile clientilor si a oferi alte servicii de relatii cu clientii si servicii de asistenta.

 

ACTIVITATILE ECONOMICE .Folosim date pentru a dezvolta analize si proceduri  de business care sa ne permita sa operam , sa procedam , sa luam decizii in cunostinta de cauza sis a raportam performantele afacerii noastre.

 

COMUNICATII . Folosim datele pe care le colectam pentru a furniza comunicari catre dumneavoastra si a le personaliza. De exemplu , va putem contacta prin telefon sau e-mail sau prin alte mijloace pentru a va informa cand se termina un contract , pentru a discuta despre modalitatile de plata , pentru a va informa sau a va intreba despre o cerere de oferta , pentru a va oferta produsele si serviciile noaste , pentru a va invita la o expozitie .

TRANSPORTUL PRODUSELOR. Folosim datele pe care le colectam pentru a transporta catre dumneavoastra produsele achizitionate de la si prin intermediul

SC CLARION SRL , date care sunt transmise in siguranta catre soferul care face livrarea directa .

Conform cerintelor Legii nr. 679/ 2016 pentru protectia persoanelor , cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date , precum si a noului Regulament General privind  Protectia datelor ( GDPR-ce va intra in vigoare in 25 mai 2018 ) avem obligatia de a prelucra in conditii de siguranta datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in scopuri asociate comercializarii produselor si serviciilor SC CLARION SRL.

Daca aveti o problema de confidentialitate , o plangere sau o intrebare pentru responsabilul cu protectia datelor de la SC CLARION SRL , va rugam sa ne contactati utilizand adresa de email deliceinternational@yahoo.com, . Vonm raspunde la intrebari sau preocupari in termen de 30 zile.

Atunci cand un client incearca , cumpara produse si servicii SC CLARION SRL colecteaza date pentru a furniza acest serviciu , inclusiv utilizari compatibile cu cu furnizarea produsului/ serviciului , pentru a oferi cele mai bune experiente cu produsele noastre , si  sa comunice cu clientul .

 

De exemplu ;

 

Atunci cand un client se angajeaza cu un reprezentant de vanzare , colectam numele si datele de contact ale clientilor , impreuna cu informatii despre organizatie clientului ,

pentru a sustine acel  angajament .

Atunci cand un client interactioneaza cu un profesionist din domeniul consultantei

SC  CLARION SRL , colectam date de personale si date despre produse  sau reclamatii  pentru a identifica si rezolva probleme.

Daca aveti intrebari , comentarii sau reclamatii cu privire la acasta politica de confidentialitate sau practicile noaste de confidentialitate , va rugam sa nu ezitati sa ne contactati la deliceinternational@yahoo.com.

In cazul in care nu mai doriti sa fiti informat despre produsele , serviciile si evenimentele SC CLARION SRL  va rugam sa ne transmiteti o solicitare in acest sens la adresa deliceinternational@yahoo.com.

In cazul in care nu primim de la dumneavoastra o solicitare in acest sens , consideram ca datele dumneavoastra sa poata fi preluate cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Dreapturile persoanelor vizate privind protectia datelor cu caracter personal Persoanele vizate sunt protejate de catre Regulamentul General Pentru Protectia datelor cu caracter personalnr. 679/ 2016 si poate intervene oricand doreste si poate solicita :

-informarea si consultarea informatiilor vizate.

-actualizarea informatiilor vizate.

Stergerea informatiilor vizate.

Restrictionarea si opunerea in prelucrarea informatiilor vizate.

Folosim datele dumneavoastra pentru a le transmite furnizorilor parteneri in vederea achitionarii de produse direct de la acestia , cu acordul dumneavoastra.

 

ACHIZITII DIRECTE .Folosim datele dumneavoastra pentru a le transmite furnizorilor , soferilor , direct , cu acordul dumneavoastra .

In plus , puteti sa alegeti sa primiti comunicari de la SC CLARION SRL prin email sau telefon.

Partajam datele dumneavoastra cu caracter personal cu acordul dumneavoastra sau in cazul in care este nevoie de ule pentru a finaliza o comanda sau a furniza un produs pe care l-ati solicitat .

De exemplu , partajam continutul dumneavoastra cu terti atunci cand ne spuneti sa facem acest lucru , atunci cand furnizati datele de plata pentru a face o achizitie , vom partaja datele de plata cu bancile si alte entitati / colaboratori care prelucreaza care tranzactii privind platile sau furnizeaza alte servicii financiare si pentru a contribui la prevenirea fraudelor.

 

SC CLARION SRL se angajeaza sa protejeze securitatea datelor dumneavoastra personale.

Utilizam o varietate de tehnologii si proceduri de Securitate pentru a va proteja datele personale de accesul , utilizarea sau dezvaluirea neautorizata a acestora.

SC  CLARION SRL pastreaza datele personale atata timp cat este necesar pentru furnizarea produselor si indeplinirea comenzilor pe care le-ati solicitat sau pentru alte scopuri esentiale , cum ar firespectarea obligatiilor noastre legale , solutionarea litigiilor si punerea in aplicare a acordurilor noastre.

De asemenea vom folosi GOOGLE , ca un furnizor tert , pentru a servi reclame SC CLARION SRL pe alte site-uri .

Ne rezervam dreptul de a face modificari in Politica de Confidentialitate in orice moment de la data publicarii acesteia . Pentru eliminarea oricarei neintelegeri , prin continuarea utilizarii produselor SC CLARION SRL , va dati acordul asupra acestor modificari si asupra noilor versiuni ale Politicii de Confidentialitate.

 

COCO

 

Care sunt datele cu caracter personal și ce înseamnă prelucrarea de date cu caracter personal

Numele și datele de contact. Colectăm numele și prenumele dvs., adresa de e-mail, adresa poștală, numărul de telefon, date de facturare și alte date de contact similare.
Conținut. Colectăm informațiile pe care ni le furnizați și conținutul mesajelor pe care ni le trimiteți, cum ar fi feedback-ul sau recenziile produselor/serviciilor pe care le scrieți sau întrebări și informații pe care le transmiteți serviciului de informare clienți. Atunci când ne contactați, cum ar fi când solicitați suport pentru serviciile noastre, contactarea consultanților nostri prin intermediul site-ului www.deliceinternationalro – prin contact, cerere service, conversațiile prin telefon cu reprezentanții noștri pot fi monitorizate și înregistrate.

De ce prelucrează SC CLARION SRL date cu caracter personal

SC CLARION SRL  folosește datele pe care le colectăm în trei scopuri de bază:
1. pentru a ne desfășura activitatea și a furniza serviciile și produsele pe care le oferim (incluzând îmbunătățirea și personalizarea acestora),
2. pentru a trimite comunicări, inclusiv comunicări promoționale și oferte personalizate
3. pentru a afișa publicitate.

 Către cine dezvăluim datele cu caracter personal

SC CLARION SRLSRL va transfera către terțe părți reprezentând platforme de email marketing datele tale colectate prin prezenta comunicare exclusiv în scopul realizării ți facilitării acestei comunicări. .SC CLARION SRL nu are intenția de a transfera datele tale cu caracter personal către o terță persoană, țară terță sau o organizație internațională. În cazul în care Societatea decide transferarea datelor cu caracter personal prelucrate către state terțe sau către organizații internaționale, acestea vor fi transferate doar cu respectarea de către aceasta și de persoana împuternicită de aceasta a dispozițiilor Regulamentului nr. 679/2016.

Care sunt drepturile persoanelor vizate, adică ale dumneavoastră:

– Dreptul la informare
– Dreptul de acces la date
– Dreptul la rectificare
– Dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)
– Dreptul la restricționarea prelucrării
– Dreptul la portabilitatea datelor
– Dreptul la opoziție
– Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale –
– Dreptul de a se adresa justiției sau autorității naționale de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal
În cazul în care nu mai doriți să fiți informat despre produsele , serviciile și evenimentele SC CLARION SRL vă rugăm să ne transmiteți o solicitare in acest sens la adresa deliceintrnational@yahoo.com.
În cazul în care nu primim acest dezacord  de la dumneavoastră , considerăm că sunteți de acord ca datele dumneavoastra  să poată fi preluate cu respectarea prevederilor legale în vigoare.
Dacă aveți întrebări, comentarii sau reclamații cu privire la această politica de confidențialitate sau practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la adresa deliceinternational@yahoo.com.

Cu apreciere,
Echipa SC CLARION SRL

 

 

 

 

 

 

Aceasta politica de confidentialitate reglementeaza modul in care www.cofetariiledelice.ro colecteaza, utilizeaza, mentine si prezinta informatii colectate de la utilizatorii (fiecare, un “utilizator”) website-ului („Site”). Aceasta politica de confidentialitate se aplica pentru Site si pentru toate produsele si serviciile oferite de www.cofetariiledelice.ro.

Informatii Personale de Identificare

Putem colecta informatii personale de identificare de la utilizatori intr-o varietate de moduri, incluzand, dar nu limitat la: atunci cand Utilizatorii viziteaza site-ul nostru, se aboneaza la newsletter, completeaza un formular si/sau in legatura cu alte activitati, servicii , functii sau de resursele care sunt disponibile pe site-ul nostru. Utilizatorilor li se poate cere dupa caz, adresa de e-mail, numarul de telefon si numele. Utilizatorii pot, cu toate acestea, sa viziteze site-ul nostru anonim. Vom colecta informatii de identificare personale de la utilizatori numai in cazul in care ne prezinta in mod voluntar astfel de informatii. Utilizatorii pot refuza sa furnizeze informatii personale de identificare, dar aceasta i-ar putea impiedica sa se angajeze in anumite activitati legate de site.

Informatii de identificare Non-personale

Putem colecta informatii de identificare non-personale ale Utilizatorilor nostri ori de cate ori acestia interactioneaza cu Site-ul nostru. Informatiile non-personale de identificare pot include numele browser-ul, tipul de calculator si informatii tehnice despre mijloacele utilizatorilor de conectare la Site-ul nostru, cum ar fi sistemul de operare si furnizorul de servicii de internet utilizat, sau alte informatii similare.

Cookie-urile browser-ului web

Site-ul nostru poate utiliza “cookies” pentru a imbunatati experienta utilizatorului. Browser-ul Utilizatorului pune cookie-uri pe hard disk-ul acestuia cu scopul de a tine evidenta si, uneori, pentru a urmari informatii generice despre acesta. Utilizatorul poate alege sa isi seteze browser-ul web sa refuze cookie-urile, sau sa il alerteze atunci cand cookie-urile sunt trimise. In cazul in care faceti acest lucru, retineti ca s-ar putea ca unele parti ale site-ului sa nu functioneze in mod corespunzator.

Cum vom folosi informatiile colectate

www.cofetariiledelice.ro  poate colecta si utiliza informatiile personale ale utilizatorilor in urmatoarele scopuri:
• Pentru a personaliza experienta de utilizare (putem folosi informatiile pentru a intelege modul in care utilizatorii nostri ca si grup utilizeaza serviciile si resursele oferite pe site-ul nostru.)
• Pentru a imbunatati site-ul nostru (ne straduim continuu sa imbunatatim articolele noastre in baza informatiilor si feedback-ului primit de la dvs.)
• Pentru a trimite email-uri periodice (adresele de email furnizate de utilizatori vor fi folosite numai pentru a raspunde intrebarilor, si / sau la alte cereri sau intrebari. Daca utilizatorul decide sa opteze pentru lista noastra email, el va primi e-mailuri care pot include stiri, actualizari, informatii legate de produse sau servicii, etc. Pentru cazul in care, in orice moment, utilizatorul va dori sa se dezaboneze de la primirea de email-uri in viitor, includem instructiuni detaliate de dezabonare in partea de jos a fiecarui e-mail, sau utilizatorul ne poate contacta prin intermediul site-ului nostru).

Acceptarea de catre dvs. a acestor termeni

Folosirea acestui Site semnifica acceptarea acestei Politici de Confidentialitate. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica, va rugam sa nu utilizati Site-ul nostru. Utilizarea in continuare a Site-ului dupa afisarea modificarilor la aceasta politica va fi considerata o acceptare a acelor modificari.

Date de identificare

S.C. Clarion S.R.L. RO12589946 j29/57/2000, Campina,judet Prahiova str.Nicolae Balcescu nr.46.