Noutăți

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi bunatati:
 

Performanțe

Performante

Organizatia dispune de personal instruit si calificat , cu experienta in domeniul de activitate al organizatiei , obtinand de-a lungul timpului medalii si premii. Astfel in 2006-2007 a obtinut premiul de excelenta la Sinaia in cadrul expozitiei culinare cu numele „SINAIA IN BUCATE”.
In anul 2008, luna februarie, cu ocazia participarii la Cupa Mediteraneeana Gastronomica – CIPRU s-au obtinut 2 medalii de bronz (sectiunea preparate la cald si la rece).

Deasemenea, in octombrie 2008 cu ocazia participarii la OLIMPIADA MONDIALA „IKA – OLYMPIADE DER KOCHE” – GERMANIA – ERFURT s-au obtinut 4 medalii de bronz si o mentiune pe diferite categorii de participare. Directorul de productie – CARMELA DRAGOMIR – a obtinut cel mai mare punctaj din tara la obtinerea titlului de Maestru in arta cofetariei.

In decembrie 2008, SC CLARION SRL obtine certificarea de catre SIMTEX – OC a sistemelor de management al calitatii si sigurantei alimentelor in conformitate cu standardele de referinta SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 22000:2005.

2009 – 16 MAI – Cu ocazia desfasurarii Concursului organizat de Primaria Municipiului Campina „CAMPINA IN STIL DULCE”, SC CLARION SRL a obtinut Locul I la toate cele patru sectiuni la care a participat.

2013 – Premiul MEDALIA DE AUR SI ARGINT – ELCETIA -IGEHO – SALONUL MONDIAL ARTA CULINARA