Noutăți

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi bunatati:
 

Istoric

Istoric

SC CLARION SRL este o societate privata cu capital integral romanesc.
Societatea s-a infiintat in anul 2000, avand ca principal obiect de activitate productia si desfacerea produselor de cofetarie patiserie in orasul Campina.

Societatea este organizata si autorizata sa functioneze in conformitate cu L31/1990 , ca societate cu raspundere limitata cu doi asociati.

Capitalul social este de 700 000 RON, partile sociale fiind structurate 50%-50% intre cei doi asociati.

In timp cererea pietei a condus la deschiderea altor puncte de lucru pentru productia si vanzarea cu amanuntul a productiei de patiserie- cofetarie, si distribiuirea catre terti clienti.

Incepand din primul an de functionare societatea a inceput o campanie de dezvoltare, investind in modernizarea spatiilor si in retehnologizare.

In anul 2005 cererea de produse proprii s-a extins si in orasul Ploiesti, infiintandu-se SC DELICE INTERNATIONAL SRL, firma grup cu SC CLARION SRL.
Incepand cu anul 2005-2006 politica firmei s-a canalizat in trei mari directii:

  • certificarea sistemelor de calitate contorm cerintelor standardelor ISO 9001/2001 SI HACCP 22000;
  • participarea la targurile alimentare si expozitiile pe teme de design alimentar.
  • Dezvoltarea si diversificarea productiei, ridicarea nivelului calitatii care sa asigure fabricarea acestora conform standardelor Uniunii Europene.

Tot in acesti ani organizatia s-a canalizat pe schimbarea imaginii produselor in piata, prin crearea sortimentelor gen premium, cu mare atractie la clienti prin design, gust, prospetime, echilibru intre calitate pret. Produsele sunt 100% naturale, deci ecologice.

De asemenea organizatia a lansat o campanie de ridicare a nivelului profesional a personalului angajat si recrutarea de forta de munca specializat pe posturi.

De la inceputul anului 2006, a luat amploare dezvoltarea unui nou segment al organizatiei si anume fabricarea decorurilor din martipan si desfacerea lor catre terti.