Noutăți

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi bunatati:
 

Calitate și tradiție

Calitate si traditie

Despre produsele noastre

Productia de produse cofetarie consta in fabricarea diferitelor tipuri de fursecuri simple, fursecuri cu crema, prajituri vandute cu amanuntul la bucata puse individual in chesa si avand un gramaj / buc cuprins intre 100g-180g in functie de sortiment, torturi modelate diferit cu stil si rafinament, bombonerie, acest segment fiind foarte diversificat si apreciat, gelaterie, ramura care in organizatia noastra merge in orice sezon.

Produsele de cofetarie cuprind retete proprii, originale si retete clasice, romanesti. Nomenclatorul propriu este foarte bogat, cuprinde 400 de sortimente variate, satisface tote gusturile.

Decorarea ocupa un loc foarte important folosindu-se multa imaginatie pe langa materiile prime folosite de cea mai innalta calitate, si anume ciocolata belgiana, frisca naturala, martipan, pasta icing, decorgeluri cu cele mai variate arome din fructe naturale, carameluri, alune, nuci.

Din sortimentele de produse, le mentionam pe cele mai apreciate de catre clienti:

  • tort belcolade special, tort delice, tort richard, tort cu crema de zahar ars, tort savoarea fructelor, tort clarion, clasicul tort amandina, tort diplomat, torturi de nunta cu designuri speciale imbracate in martipan.
  • fursecuri cu crema : fursec belcolade, fursec carat, fursec televizor, prajiturile bunicii, fursec bianca, etc intr-o gama larga de retete cu forme, arome, umpluturi diferite.
  • cozonac cu nuca, cacao si stafide, cozonac cu rahat, retetele fiind ca la mama acasa.
  • checuri cu cipsuri de ciocolata.

Calitatea produselor este cea care vinde toata gama de produse cofetarie patiserie pe care o producem. Calitatea decurge in primul rand din calitatea materiilor prime folosite. Nu se face niciodata rabat de la calitatea ingredientelor folosite in procesul de productie.

Despre activitatea de productie

Activitatea de productie se desfasoara intr-un laborator modern, dotat conform standardelor Uniunii Europene. Acesta se intinde pe o suprafata de 660 mp si se afla in orasul Campina, Bld. Nicolae Balcescu nr 46.

La aceasta data, societatea are in dotare o importanta baza materiala necesara desfasurarii procesului de productie, in luna decembrie a anului 2007 reusindu-se retehnologizarea laboratorului mai sus mentionat.