Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru cele mai noi bunatati:

Planuri de viitor

• Evolutia firmei in piata

Piata tinta pana in acest monent a fost doar a magazinelor cu desfacere proprie a produselor.

In anii ce vor urma se va urmarii largirea ramurilor de bombonerie gen trufa cu umpluturi speciale, gelaterie cu absolut toata gama de arome si sosuri pentru inghetate, si mai ales a decorurilor comestibile din martipan si icing cu care deja ne mandrim.

• Cum se va organiza desfacerea produselor

Distributia produselor intentionam sa o realizam pe aceleasi canale de distributie, deci prin magazine proprii de vanzare cu amanuntul, traditionale.
Adresarea pe segmentul de piata al alimentatie publice, lanturi hoteliere, prin colaborari de genul executarii torturilor pentru nunti si alte evenimente deosebite.

• Planuri de viitor

Datorita materiilor prime de calitate, naturale si a profesionalismului cu care acestea sunt folosite, „DELICE” a devenit o marca si poate sa reziste in timp cerintelor din ce in ce mai exigente ale pietei. In conditiile de integrare europeana, diversitatea, notorietatea, calitatea, imaginea gamei de produse realizate va crea posibilitatea de a ne dezvolta si a intra pe nise cu deficit de oferta sau cu cerere nesatisfacuta din punct de vedere cantitativ si calitativ.